Меню
Not visible

Пазарувай на цени, предложени от вносители, производители и дистрибутори

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за цялата страна
14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ
на продукт: виж условията
ЗА ВРЪЗКА С НАС
0887 68 63 16

Условия за връщане на продукт

  • Начало
  • Условия за връщане на продукт

Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от  14 дни от доставката му.

Начинът, по който да направиш това зависи от теб. BestMag ти предоставя възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляра за връщане и поемеш разноските за връщане.

Срокът, в който можеш да върнеш продукт закупен от BestMag е 14 дни и е нужно само да прочетеш условията за връщане. Някои продукти не могат да бъдат върнати.

Поради тази причина, преди да върнеш един продукт, прочети подробните условията за връщане по-долу.

 

Как да върна продукт?


За да видиш какви са условията за връщане на продукта, който желаеш да върнеш и кои са следващите стъпки, прочети условията за връщане на Доставчика, от който си закупил продукта.

Влез в страницата на продукта и кликни на името на партньора на BestMag и ще бъдеш препратен към страницата, в която може да намериш цялата информация, от която имаш нужда.

Връщането на продукти се осъществява в няколко стъпки:

  1. Попълни формуляра за връщане, увери се, че продуктът, който желаеш да върнеш отговаря на условията за връщане.
  2. Избери една от опциите за връщане: замяна със същия продукт, замяна с различен продукт или възстановяване на заплатената сума.
  3. Изпрати формуляра на info@bestmag.bg. След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер при теб, който ще вземе продукта.
  4. При предаването на продукта на куриера следва да платиш разноските по връщането на продукта, съгласно политиката на куриерската компания, до адреса на изпращача.

В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му се носи изцяло от теб/куриерската компания.

Препоръчително е пратката да съдържа и копие от фактурата, за да може по-лесно да се обработи процедурата.

Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата на посочените от теб данни във формуляра за връщане.

Ако си заплатил с карта онлайн ще ти възстановим съответната сума на същата карта. Ще преведем сумата в товоя акаунт или на картата до 14 календарни дни

 

 

На какви условия трябва да отговаря продукта

 

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

 

Продуктите, закупени посредством BestMag, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице.

За да е валиден формуляра, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб,

такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове).

Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.

В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Ваучерите не могат да бъдат върнати;